Sweet Tables

Cupcakes, cakepops, macarons en losse taartjes vormen samen een sweet table. Ook kun je ze los bestellen voor bijvoorbeeld je avondgasten. Je kunt de losse onderdelen zelf combineren tot een heerlijk geheel!

Cupcakes

Cupcakes zijn lekker, mooi en handig op te eten want je hebt geen vorkjes en schoteltjes nodig. Ze komen in allerlei smaken en zijn prachtig te versieren, van het papiertje waar ze in zitten tot de toef bovenop. Cupcakes kosten tussen de €1,50 en €2,50 per stuk.

Wat dacht je van…

image

Cupcakes en cakepops met frisse fruitsmaken

Macaron met bladzilver op een lavendelcupcake. Foto: Serge Smulders Fotografie

Een lavendel vanillecupcake met een macaron erop. Foto: Serge Smulders Fotografie

Sweet Charlotte etagere

Een combinatie van mini lavendelcupcakes en gewone cupcakes met frambozentopping op een etagère

mini cupcakes

Mini cupcakes

Mini cupcakes met rozentoef

Mini cupcakes met rozentoef

Een kleurrijke sweet table

Een kleurrijke sweet table

Cakepops

Een cakepop is een klein gebakje op een stokje. Superlekker, makkelijk te eten en leuk om te zien! Een cakepop wordt gemaakt door verse cake te vermengen met botercrème en tot een bolletje te vormen. Dit wordt door witte chocola gehaald en versierd. Cakepops zijn €2,50 per stuk.

Vanille, sinaasappel gember, citroen maanzaad, chocolade, champagne, alle smaken zijn mogelijk. Laat je in een proeverij verrassen!

Macarons en losse taartjes

Macarons

Bruidstaart met mini cheesecakes

Natuurlijk zijn er nog meer aanvullingen op de sweet table klassiekers, zoals macarons, kleine taartjes en aansnijdtaarten! Wat dacht je van mini cheesecakes met bastogne bodem en vers fruit, carrot cake, brownies en lemon pie? En het heerlijke Franse koekje, de macaron, in alle smaken te maken en zo lekker dat je blijft eten. Knapperig van buiten en smeuïg van binnen!